Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag fryser

 

 ett inferno av känslor

biter sig fast i min nagelfarna

tillvaro där drömmar grusas

och ekolodet slutat fungera

i sank står båten

skrovet rivits upp

av klippor allt för vassa

natten kommer återigen

bitande kyla

 

jag fryser

 

sommaren som just har börjat

och allt därtill

 

och jag fryser sönder

i små, små kristaller

som sprider sig likt en farsot

i min sargade kropp

någon tog sig in fönstervägen

i mitt hjärtas rum

glädjen stals omättad

kvar ligger resterna av

det som en gång var jag

 

och

 

jag fryser.....

 

 

 

kb




Fri vers av Karl-Bo Lundstedt VIP
Läst 271 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-06-28 23:51



Bookmark and Share


  Anna*
Uj, uj, jag fryser bara av att läsa din text med en väldigt talande bild till. Må värmen komma åter.
2010-06-29

  Redeemer
Starka bilder som målas i dessa rader!
2010-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Karl-Bo Lundstedt
Karl-Bo Lundstedt VIP