Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hallucinogenetiskt


Mitt knark
inte ditt, stjäl jag ur dig
slickar i mig

försvarar
ljuger

drar
ner i
rullgardinssnurran

skjuter
frågor




Fri vers (Fri form) av Tobias Hedlund
Läst 396 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-06-30 10:57



Bookmark and Share


  Shininkagemusha
Skarpt, väcker både bilder och frågor.
2010-06-30

  Baystream
Mmm just så.
2010-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Tobias Hedlund
Tobias Hedlund