Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

scen


ibland skuggor och ljus
söker vi finna en gestalt
en kontur

mot en kuliss
ytterligare

skenet frånvaron
sminket ivägen för
ändringen i manus

det stod skrivet så
tydligt

och vi lär oss aldrig läsa
i tid




Fri vers (Fri form) av Tobias Hedlund
Läst 230 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-06-30 18:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tobias Hedlund
Tobias Hedlund