Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nyfödd

Små är hennes fötter,
och nätt är hennes tå
mjuka hennes händer,
som trevar efter allt som går att nå

Nya är de ögon,
som blickar träget ut
så nyfiket och sprudlande,
mot saker som hon aldrig någonsin har sett förut

ja, liten, liten är du allt du vackra gryningsgnista
och när du ler
då vill varenda damm i hjärtat brista
inför den våg av värme som din lycka lockar fram

nu börjar livets färd
för dig,
du stråle ljus från ingenstans
som funnit rum uti vår värld –
du skiner i en alldeles
unik
och ny
nyans




Fri vers (Fri form) av Ayreon
Läst 209 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-07-02 23:19



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vackert skrivet!
2010-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Ayreon
Ayreon