Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svart Katt.

Det stryker runt en svart katt utanför min port.
När jag går ut för att röka en cigg,
brukar jag klappa honom,
och fråga om allt kommer bli bättre en dag.
Han säger ingenting, jag vet ingeting.




Fri vers av Peter V. Janson
Läst 335 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-07-03 18:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter V. Janson
Peter V. Janson