Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag har aldrig varit på ett sådant möte själv men jag har inte varit på konsert heller, dock kan jag tänka mig hur publiken reagerar efter att ha sett det på teve


Poetmötet




hon stod på scenen och läste sina texter
såg ut över publiken
fick ögonkontakt här och var

så slutade hon läsa
såg ut över massan av människor
i olika åldrar, av olika kön

hon slog ut med sina händer
drog dem mot sig, knytande händerna
visade hur hon samlade dem till en boll

formade höger hand om denna boll
förde näven mot hjärtat
blundade och bugade tyst

först var det alldeles tyst
man hade kunnat höra en tanke falla
sedan bröt det jubel ut som inga gränser visste




Prosa (Fabel/Saga) av lodjuret/seglare VIP
Läst 329 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-07-04 22:11



Bookmark and Share


  Isak VIP
Ghaa! Underbart. Har haft ynnesten att stå framför ett jublandes publikhav, och du väckte precis känslan igen. Tack <3
2010-07-04
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP