Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Julinatt

Sömnlös i varmnatt.
Regndroppar faller retsamt,
alldeles för få.




Bunden vers (Haiku) av northofsweden
Läst 489 gånger
Publicerad 2010-07-08 23:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

northofsweden
northofsweden