Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var nånstans?


Jag har letat överallt.
Jag har gått långa vägar.
Jag har läst böcker för att finna ett svar.
Jag har letat i byrålådor bland brev och gamla bilder.
Jag har letat i mitt minne. I det förflutna. Idag. Igår och imorgon.
Det är dolt och gömt någonstans. Men var?
Jag har frågat vänner, bekanta, tjejer och flickvänner. Ingen vet. Inga ledtrådar.
Jag har letat i Sverige, i Europa, överallt där det kanske skulle finnas någon förklaring.
Platser jag varit på. Platser där jag aldrig varit. Platser jag inte vill komma tillbaka till. Platser jag aldrig skulle ha besökt.
Ingenting.
Jag har letat i mitt inre men det är bara stort och tomt.
Kanske går det upp för mig en dag att det har försvunnit. För alltid.
Min kraft från mina ungdoms dagar.




Övriga genrer av Lionheart
Läst 200 gånger
Publicerad 2010-07-11 15:29



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ålderdomen drabbar de flesta vare sig vi vill eller inte. Rolig skrift!
2010-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Lionheart

Senast publicerade
Var nånstans?
Oh, Camilla
* Se alla