Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

med värmen...


vinden griper tag i gardinerna
som vänder sig inåt rummen
persienner nerdragna
fönstren har slagit ut

huden knoppas
och svetten hittar nästan ut

det är vattnet som låter oss andas


och du säger



”skilj mig från ytan
jag vill nå djupare
din tystnad skaver
skölj över mig
låt det droppa, stänkas
låt inte din styrka mattas
låt inte hettan besegra oss

jag behöver dig
här
jag behöver dig här, här…”




Fri vers (Fri form) av Tobias Hedlund
Läst 327 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-07-11 23:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tobias Hedlund
Tobias Hedlund