Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag finns här…


precis där jag alltid varit
med dig - min älskade
söker jag nya ord
att förklara min kärlek

hur jag springer ikapp dig
fångar in din arm i min
hur jag går vid din sida
närheten aldrig så självklar

modet i våra steg
lusten vi delar intill
långsamhetens lov
är all min längtan till dig

hur jag förundras
hur du rör dig genom livet
hur vi slutar prata med varandra
delar tystnaden, stillar oss

hur vi finner vila tillsammans




Fri vers (Fri form) av Tobias Hedlund
Läst 267 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-07-12 11:33



Bookmark and Share


  Sandra_Flickan
Bra skrivet! Gillar denna. :)
2010-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Tobias Hedlund
Tobias Hedlund