Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I väntans tider


Jag går i väntans tider
på att bli mormor
Jag längtar så
och för varje dag
kommer jag närmare mål
Ett litet barn ska snart födas

Jag går i väntans tider
på att bli mormor
I tid beräknad vid månadens slut
men jag väntar
varje dag på ett samtal:
"Lilla livet är här"

Jag går i väntans tider
på att bli mormor
Jag vill välkomna
mitt barnbarn till jorden
Snart sker ett underverk
Ett litet barn ska snart födas




Fri vers av Gunilla Karlsson
Läst 440 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-07-14 00:38



Bookmark and Share


  AjBi
Åh, vad underbart för er alla! :-)
Önskar er stor och sann lycka och kärlek.
@->----
2010-07-24

  Åsa Gustavsson VIP
Så vackert skrivet om den där rastlösa längtan och stoltheten och glädjen. Har sett många såna. Men själv hoppas jag att det dröjer några år...
2010-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Karlsson
Gunilla Karlsson