Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LYXLIRARE

bitterheten är den lyx

jag unnar mig

den har slagit rot och

skjuter skott

när förnuftet manar mig

att lugna mig

skrattar bitterheten

hårt och rått

den är kostnadsfri

men ändå mycket dyr

i sig rymmer den en paradox

den som lever med den

inser snabbt att han

öppnat locket till

pandoras box

 

 

LARZ GUSTAFSSON   12/7 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-07-14 10:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP