Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tro inte

Tro inte att du förstår
Tro inte att du på samma stig som jag går
Tro inte att du kan och får
Tro inte att du förstår hur jag mår
Tro inte att jag ser på dig som något bra
Tro inte att jag dig som min vän vill ha
Tro inte att vi är




Fri vers av sincan
Läst 287 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-07-17 00:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sincan