Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om varför jag är som jag blev.

Ibland så.....
äsch
det är ändå ingen ide.
jag skulle kunna skylla på alla andra,
trasig familj
trasigt hem
trasiga skor

lämnad
övergiven
älskad
saknad
överbeskyddad
bortglömd


men om sanningen ska fram så handlar det bara om mig.




Fri vers (Fri form) av Sandra A
Läst 165 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-07-18 12:02



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
det är precis så det även skall, alltid handla om Dig
2016-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Sandra A