Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fortsättningen

Det var som en feber
besatte mej
drev mej ut i natten
Och upptäckte att
demonen
demonen var du.
I dom blå skuggorna
vid dom gamla husen
upptäckte jag sanningen.
Välkomnade den
och la mig på marken
för att besättas.

Känner nu ett lugn
centreras i mej
mitt inre
men ändå så maniskt
en känsla av att
vilja bli
uppfylld
överraskad
tagen.
Försvinna
i känslor
ätas upp
av mig själv
nån annan
bara för att få lugn.
Stilla elden
hindra lavan
som rinner
längs min kropp

Mjukt
varmt
saftigt, skönt
förbjudet och tillåtet
obegränsat av fantasi
du kan gå hur långt som helst
Egentligen det allra renaste
galenskapens extas
i en mjuk omfamning
Jag söker en guide
som kan ta mej
bildligt
bokstavligt
Och vad hände egentligen
Vart skall vi nu?






Fri vers av Amphora
Läst 316 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-07-19 21:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Amphora
Amphora