Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
'DU går inte över' av Carola Jeryd, inspirerade till kritiken


Kritik på en text (483) - Sammansatt personligt sett





jag måste gå
till den järnhandel
vilken som hyser

starkare mentala kedjor
än vad jag
använt mig av

tills nu, för
jag insåg inte
hur svaga dess

länkar faktiskt var...




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-07-20 21:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP