Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
05.11.18   
19.52   



”Elec Fylkning”


tonar
mistlurshorn låtar
låder dig frusna själ

pinglar metallstavsklingar
träringar xy lo fo ni

istappert ångvältstunga snödda toner många
trär blad skikt visa

multnar runga tyst och stilla

här är frid
väna lilla

lyss till   lång     samman      het

nu

din takt ro finner väg

ut

till frihet

du vandrar klarhetsstigen
allt nu

du hinner

leva




Fri vers av Nightngale
Läst 270 gånger
Publicerad 2005-11-18 20:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nightngale
Nightngale