Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Your love to me, and that look of your eyes make me feel warm all over


Något litet om min kärlek till dig





Likt ett fall
av kristallklart glittrande vatten
från en smula högre höjd
är min kärlek till dig

Likt ett sandkorn från Saharas öken
vilket färdats
ända fram till de snötäckta topparna
berg i Tibet
sådan är min kärlek till dig min älskade.

Den har färdats oavbrutet
genom livet
blott för att till sist förunnas
just dig

likt heta känslor
av solens strålar
strömmar kärleken till dig
genom min kropp

I ögonvrån kan jag se
de allra mest underbara
av regnbågens alla färger och än flera
än dem som hittas blänka
i en oljefläck utspridd på gatan
i en pöl av vatten

I ögonvrån kan jag se ditt leende
precis innan det suddas ut
bara för att ersättas av en sorg
så djup och enträgen

när orden i brevet du läser träffar dig
likt piskrapp i ansiktet
så det rycker i samma ansiktes muskler




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 373 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-07-23 11:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP