Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rädsla

Är du den enda som är rädd tror du
Vem har sagt att du har ensamrätt på känslor

Vem har gjort dig till boss
Ingen är envåldshärskare i en vänskapsrelation
Då dör den ut
Men om du vill
Lämna först innan du själv blir lämnad
Enkelt kanske tryggt men tråkigt
Ensamt

Förvirrad av alla förvirrande nya känslor Jag inte förväntade dig att känna Överrumplar mig
Scares the shit out of me
Gillar läget och absorbera känslan
Den går över förr än man anar
Njuter medans läget är
Vet aldrig hur länge det varar
Smaken på tungan varar tills den torkar
Intresset svalnar
Är inte bara lik som kallnar




Övriga genrer av GA
Läst 169 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-07-24 03:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

GA
GA