Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vill jag Vill jag inte det är frågan Fråga mig på måndag om jag vill bli kär och jag svarar dig JA Fråga mig samma sak på onsdagen och jag svarar ALDRIG


Se mig

Jag vill hitta dig
Du som får mig att gråta av skratt
Du som får mig att känna mig stark
Du som är så där härligt manlig som bollar med mig en härlig natt
Du som inte är rädd att ta för dig av livet
Du som tar initiativ i världen
Du som tar dig tid att lära känna mig
Du som tar ansvar för dina känslor
Du som vill kommunicera
Dig som jag får lära känna
Jag vill att Du hittar mig

Jag vill inte hitta dig
Du som suger ut min luft och tar min energi pga småtjafs
Du som tramsar och velar och leker med mina känslor
Du som stänger av och ignorerar
Du som är martyr
Du som inte kommunicerar
Du som inte tar ansvar för dina känslor
Jag vill inte att Du hittar mig




Övriga genrer av GA
Läst 360 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-09-18 14:06



Bookmark and Share


  Tillbringaren VIP
Förstår tror jag. Man vill ha kakan, den där goda kakan. Men vissa smakar gift först när man tuggat några tuggor:/
2010-09-18
  > Nästa text
< Föregående

GA
GA