Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

krackelerad tillit

Initiering
Bergets värme
mot mjuk hud
havet som smeker
mina tankar
mitt sinne.
Dagens hetta
trubbar av
lugnar
tar bort
det som skulle kunna vara
oro.
Lyssnar än en gång
till din tillit
och tror på dej.
Och din tillit är som smekningar
i en grå och kall betongvärld.
Som en aura av gult bedrägligt ljus
runt mina drömmar.




Fri vers (Fri form) av Amphora
Läst 242 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-07-24 16:21



Bookmark and Share


  ULJO
Makalöst vackert. Finner nya andetag för varje gång man läser.
2010-11-09

  Anna*
Väldigt fin med kontraster som framhäver poängen ännu mer. Snyggt!
2010-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Amphora
Amphora