Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sveket

Tysta gator
asfalten som är
bara som ett underlag
för våra drömmar.
Splittrade osammanhängande.
Överallt
orden, minnena.
Ser dej speglas
överallt.
Försöker fly in
i en ytlighet.
Såren i själen
som värker.
Och dina ögon
som kanske såg på mej.
Försöker finna
fragmenten av dej.
Få ihop dom till nåt nytt.
Att kanske nån
att bli älskad igen.




Fri vers (Fri form) av Amphora
Läst 223 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-07-24 16:30



Bookmark and Share


  Anna*
Starkt och berörande!
2010-08-28

    Lars Gullberg
dikten
som försöker famla tag
i verkligeheten
för att livet

är vackrare
än bara det som är,

något inom en
något mycket djupare.
Du är poet. Det är fint
bara så

Larsa
2010-08-02

    ej medlem längre
Vacker !
2010-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Amphora
Amphora