Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårens längtan till sommar saknadens höst



Fårade kinder
leendet i ögonvrån
kyssar som pockar
heta suckar som lockar
tänder glöden som tar fyr

njuter av doften
nygrillad fisk på skäret
åldrat och slipat
av tidens tand kärleken
har slocknat havet brinner

i solnedgången
ekan ligger uppdragen
på en öde strand
ödesmättade skuggor
kryper allt närmare land

sommaren är på
väg mot en tidig höst
vid havet söker
han rofylldheten och tröst
gråt väller ut ur hans bröst




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 322 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-07-26 10:52



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vacker dikt. Fantastiskt bra skrivet.
Sorgligt, drömmande, målande. Bokmärke.
2010-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP