Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Framför spegeln



Korsvägar utan
kompass i transit står mitt
i orkanens öga
väger fjäderlätt snubblar
på orden vart är jag på

väg och vill jag dit
ser ingen annan utväg
än att fråga dig
som också står där med en
lika outgrundlig blick




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-07-28 14:08



Bookmark and Share


  SagaArt VIP
Mycket bra text. Gillar. Bokmärks. Kom o tänka på ett stycke ur Alice i Underlandet som kändes lite passande :)

Jag undrar om du skulle vilja tala om för mig vilken väg jag ska gå nu?
- Det beror rätt mycket på vart du ska svarade katten
- Det gör nästan detsamma ... sa Alice.
- Då gör det detsamma åt vilket håll du går sa katten
2010-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP