Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skugga

Granatsplitter går att inbilla.
En evighet av illvilja.
Han skrattar utan förstånd.
Förbiser min smärta, min skam.
Mitt labila tillstånd.
Inträngd i ett hörn.
Ett djur går till anfall.
Du kommer backa.
Med skammens törn, sedan tacka.

Skriva och tala komma att prägla mitt liv.
Då det jag skulle gjort, sagt och tänkt endast tillkommer i efterhand, som en hoplappad film.
Kreativitet, självömkan och fantasi tar vid när min verklighet inte tydliggörs till något annat än bortkastad tid.
Förlåta, överlåta, att frukta sig själv.

Jag resignerar billigt, vill inte hamna i kläm.
Saknaden sen...




Fri vers av OsJu
Läst 208 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-07-28 19:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

OsJu
OsJu