Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En grå tråd

Jag ligger här och besjunger natten
i slummertid och i tisteldröm,
och jagar trumpet och trött ifatt den
tråd som letat sig ur sin söm,
och plaggets tyg är av tiden mattat
till skymningsväsen och färglöshet,
dess stela gråhet ett grepp har fattat
kring varats molande menlöshet,
men nuddas flyende filamenten
av nytids händer från dvalans dal
så fångas virvlande trådsegmenten
och bäres hemåt i gryningsskal




Bunden vers av Ayreon
Läst 254 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-07-30 05:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ayreon
Ayreon