Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FINAL

så fick vi den här sommaren

jag tackar dig, min Gud för en

nu blott finalen återstår

och väntan sen, på nästa vår...

 

LARZ GUSTAFSSON 21/7 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 276 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-08-01 14:55



Bookmark and Share


  mare VIP
Fin tacksamhets dikt !
2010-08-02

  anits VIP
Fina sanna rader
2010-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP