Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Återgår

Jag ska förändra världen! Jag ska återuppfinna hjulet, av de 30 ekrarna kring navet skall en vara flera, få vara många. Dem svagaste ställerna skall vara de starkaste, en kedja utan bristande länk.

VI gammla skall för evigt vara unga, VI unga skall av änglarna lära oss flyga.

Det är inte blomman på ängen som blommar, det är hela ängen som ängar...




Övriga genrer av Modesty211
Läst 246 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-08-03 11:05



Bookmark and Share


    Emelie Bexelius
Vad härlig den här är! Ängen som ängar...
2010-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Modesty211
Modesty211