Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sluten

Av all enkelhet, den ädla människans styrka. Framgång och lidande lever av samma föda, ödmjukhet övervinner dem båda.

VI vandrar på samma mark; en med respekt, en med vördnad.

Jag minns dig som ett svart hål i solen, som en hjälte, som en legend. Jag minns dig som en mördare, jag minns dig som en vän.




Övriga genrer av Modesty211
Läst 237 gånger
Publicerad 2010-08-04 11:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Modesty211
Modesty211