Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inre landskap i förfall

Drömmarna är hår
grånade i grubbeltestar
hängande från håglöshjässan
över rynkad panna
stråna de är önskningar,
när topparna är målen
som slitits, naggats bort så fort
till kluvenhet och tovor
och en dag skall väl möjligen
kalufsen bli en öken,
kal och åldrat hårlös
utav vredesfrost och sinnesfejd
som sprungit upp ur tid
eller vassa sorgstiletter
som mördar sömnens slummerfrid
med fåfäng strid
och grymma ångestnätter






Fri vers (Fri form) av Ayreon
Läst 215 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-08-05 17:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ayreon
Ayreon