Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

motvilligt

motvilligt
glor jag i spegeln någon gång. håret behöver rättas till de gånger man skall vara lite städad. och så behöver man ju raka sig bredvid skägget av och till.
"ibland behöver du ändå göra det" säger hustrun mild.

motvilligt
tar jag in hur det åldras, det där yttre.
skalet!
lika säkert, känns det, som inret stretar emot. det vill inte.
jag vill inte!

ändå
så förbannat oundvikligt
drabbas man ibland av
tid
det är så mycket man vill göra än
innan
och time's getting short.

mina sånger
de jag vill sjunga
vilka scener finns för dom?

pensionärernas julfester
halleluja!

menjagärförfaenintesomdom!

mitt inre skriker ju av tonårsvrål

kom igen!




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 189 gånger
Publicerad 2010-08-05 17:23



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Nej, inte ska du jamma på nåt "pansiodisco" ... Där hör du inte hemma. Gör som jag sjung i duschen.
KRAM :-)
2010-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP