Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ofta?

ofta tvivlar man
ofta gömmer man huvudet i sand

ofta glömmer man
värmen i sin famn

oftast
borde man inte
tvivla
inte gömma

inte dölja sin egen charm

man är ju ändå
en fri
människa




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-08-05 18:52



Bookmark and Share


    ej medlem längre
... och säkert en charmig sådan
2010-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP