Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
05.11.20
12.10   



luva


nu är kallt
överallt
i mark och grund
i livsmund
du svalt

din föda är beslagen
fråntagen
du står stampande
huttrande kropp
för natten är lång
i vinterland

snöfördriven
människospillra
överbliven
du tigger
ditt liv
är flykt

natten lång
i vinterland

röster hörs
på avstånd
nära dig
skramlar
ditt förlorade hopp




Fri vers av Nightngale
Läst 658 gånger
Publicerad 2005-11-20 14:52



Bookmark and Share


    Regina E
En vacker dikt i sin avskalade form och iskalla kyla.
2005-11-25

  eee
Den här är riktigt stark.
Du skildrar en ensam själ, där allt finns så nära men endå så förtvivlat långt borta.
När man ej kan få dela värme och närhet, jag vad finns det då kvar?
Sorglig är den, men ack så vackert skriven!
2005-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Nightngale
Nightngale