Vänsterhuliganer är respektlöst pack.

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vänsterhuliganer är respektlöst pack.




REVOLTÖR

vem är en revoltör?

vem är det som förstör

symmetrin i anarkin?

vem är en marodör?

vem hamnar på förhör

i skendemokratin?

vem är en sann rebell

som gamle richard hell

och kör sin egen stil?

vem stämplas kriminell

och hämtas till en cell

i blåblinkande bil?

 

 

LARZ GUSTAFSSON  6/8 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 219 gånger
Publicerad 2010-08-06 14:42



Bookmark and Share


  anits VIP
Ja, det kan man undra
bra skrivet
2010-08-06

    Ken Cassel
Larza!
Ska det verkligen stå degt?

Mvh
2010-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP