Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En riktigt gammal dikt jag hittat igen


Du kunde varit mitt himmelrike

Du kunde varit mitt himmelrike men vi
somnade inlindade i skuggor
och drömde i mörka nyanser av grönt.

Vid frukostbordet skänks vi
Passionerade kyssar från morgonsolen
Och vi återgår till kyligt tonfall

Vår falskhet är genomskinlig när vi
Försöker passa ihop
Som puzzelbitar ur olika lådor

Du kunde varit mitt himmelrike men vi
Ramlade isär
Som istappar från taket en vårdag

Varför vi plågar något som inte finns
Är helt och hållet destruktivt
Och länge har jag tänkt sluta

Trollbunden vid magiska beröringar
Dock är det mest du som ljugit
till mitt ansikte

Du kunde varit mitt himmelrike men du
Försköt mig
Ändå är det jag som faller hårdast.




Fri vers av NewBackwards
Läst 293 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-08-08 02:11



Bookmark and Share


  Saru
Ärligt och Vackert, Tack fina Saivo!
2011-01-26

    fredax
glasklar skarp intensiv fängslande ....så bra!
2010-08-08

  ulli
stark. håller med föregående att inledningen är riktigt bra!
2010-08-08

  Aisha VIP
...mycket vackert!
2010-08-08

  Henrik Perälä
Fantastiskt snygg inledning! Man fastnar direkt...
2010-08-08
  > Nästa text
< Föregående

NewBackwards
NewBackwards