Melodi: "Boston Babies" (Slaughter & The Dogs)http://www.youtube.com/watch?v=-_0ICvmt1V4

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Melodi: "Boston Babies" (Slaughter & The Dogs)http://www.youtube.com/watch?v=-_0ICvmt1V4




BACKBEAT BABIES

vi spelade på kungen

knappast nån succé

de kommer aldrig mer att

boka bizex-b

 

butchbrigaden, butchbrigaden

gjorde sin entré

butchbrigaden, butchbrigaden

och ingen bjöd på té

 

intoleransens högborg

besökte vi en natt

där var det inte svårt att

hålla sig för skratt

 

butchbrigaden, butchbrigaden

ett matriarkat

butchbrigaden, butchbrigaden

en stormtrupp fylld av hat

 

 

man är nog rätt frustrerad

om ens enda mål

är slåss och sabotera

och hinka alkohol

 

 

butchbrigaden, butchbrigaden

en självutnämnd polis

butchbrigaden, butchbrigaden

en avgrundens milis

 

 

LARZ GUSTAFSSON   9/8 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 280 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-08-09 17:29



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Taskigt att sabotera en spelning!
2010-08-09

  anits VIP
det är tråkigt när det är någon
som förstör och drar andra med sig
2010-08-09

  mare VIP
Den kvällen blev tyvärr inte bra...finns alltid folk som vill ställa till bråk..
2010-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP