Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alltid lite mer. Magnifik!


Ditt kaos,
alltid lite rörigare än det som är jag
Befriande kaffemuggar överallt
En handväska där mobilen
och SL-kortet alltid hittade gömställen

Alltid lite mer

Svart
Sminkad
Intensiv
Arg
Strålande
Uppseendeväckande
Magisk. Magnifik!

Inte rädd för att ropa "kuk"
i folksamlingar
vid tillfällen då galoscherna inte passade

En jagstark tigrinna med pathos för relationer,
rött vin i blodet
och en magdanserskas verbala tungspets

Alltid lite mer
än det som är jag








Fri vers av Tina-sol
Läst 320 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-08-10 11:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol