Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vidskeplig är jag inte. Trots jag undviker att gå på streck eller lock i gatan, jag alltid läser vissa skyltar, är mån om att se vissa statyer eller oftast skänker mina grannar en tanke, min tacksamhet över att de blott är grannar...


Egenkärlek är besläktad med vänskaplig kärlek, även det är kärlek






Jag önskar jag hade flera vänner
än jag redan har
att de vore något mera som jag

så jag kunde få ut så mycket mera
av att umgås med dem
än vad jag får ut av dem idag




Prosa (Fabel/Saga) av lodjuret/seglare VIP
Läst 328 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-08-10 19:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP