Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
efter ett händelse kan ens liv bli svart och bitter


Svarta och bittra

Du spillde kaffe på min almanacka
därefter blev alla mina dagar svarta och bittra




Fri vers av Adrian Arian
Läst 258 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-08-12 02:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Adrian Arian
Adrian Arian