Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vanmaktsöde

barnansikte
barnaröst
morfar jag älskar dig

morfarsorg
dottersmärta

livsmysterium
hjälp oss
stjälp oss inte

lillalillaflicka
som ligger
så stillastilla

blickar blekt

blek
blir
också
hjälplös
gammelfar




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-08-12 21:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP