Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag vill ha dig

du kom
tog mig
i dina armar

jag vill ha dig
sa du
ta mig
sa jag
det gjorde du
nu har du mig

men ändå
är du inte
här
med dina armar
och tar
mig

känslan av
dig
är obeskrivlig
men jag
kan inte heller
beskriva känslan
nu

nu när du inte är
här

kom älskling
jag vill
ha dig




Fri vers av MajjaC
Läst 497 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-08-12 23:08



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
en bra beskrivning av känslorna
2013-02-01
  > Nästa text
< Föregående

MajjaC
MajjaC