Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väck mig tryggt

Skräckslagen
tuggar jag på mina egna fingertoppar
klöser i min egen mun.

Torrsnyftandes
försöker jag rymma från mitt eget huvud
men kommer ingenstans.

Kallsvettandes
utan att förstå vad som är illustrerat
framför mitt synfält.

Mörbultad
vaknar jag med muskelkramper
och hjärtklappningar

Andfådd
och så fruktansvärt utmattad
med röda klösmärken

Ihopkrupen
inser jag att hur hårt jag än kämpar
kommer jag aldrig undan

Mina minnen.




Fri vers av NewBackwards
Läst 266 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-08-13 05:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

NewBackwards
NewBackwards