Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Haiku


Skadeskjuten

Skadeskjuten men

inte värre än att jag

reser mig igen




Bunden vers (Haiku) av JB Matanza
Läst 580 gånger och applåderad av 1 personer
Utvald text
Publicerad 2005-11-21 13:51



Bookmark and Share


  Elin S
Du är duktig på haikuer, får till bra flyt. Jag gillar hoppet här.
2005-11-21

  Cris
Mycket mycket förhoppningsfull haiku, det behövde jag nu
2005-11-21

  Myself
så ska det låta.
2005-11-21

  Markattan
Precis, det viktiga är att resa sig igen efter smällarna.
2005-11-21
  > Nästa text
< Föregående

JB Matanza