Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ormen vs 34 årig mamma

Oj va han frustade

den där långa ormen.

En frustande orm.


Han slingrade, ormade sig, skrek i förtvivlan.

Han ville strypa mig, långsamt.
med sin långa kropp
långsamt...runt...runt...runt..
många muskler runt mitt beniga dock fettiga jag (ja, benig och fettig)

Han var stark han.

Det var inte jag.


Han vann.




Fri vers av theloglady
Läst 372 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-08-17 01:05



Bookmark and Share


  Urban Dafteke
Vem var ormen
vem var du?
Ormar är ju alltid kvinnor
you know..´

Kriget med dig själv?

´
2010-08-17
  > Nästa text
< Föregående

theloglady
theloglady