Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att leva

Att leva för att leva, är att leva för att dö
Att leva för att leva, är som vinter utan snö
Kallt och hårt, smutsigt och grått
Troligtvis den sämsta vinter du fått




Fri vers av g00de
Läst 267 gånger
Publicerad 2010-08-17 15:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

g00de
g00de