Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PUNK ÄR HAT

punk är hat

det kommer man inte ifrån

punk är fräck

den stör och den trampar på tån

punk är vild

blir aldrig politiskt korrekt

punk är dömd

att alltid bli sedd som suspekt

 

 

hycklarna

kan aldrig ta till sig det här

häcklarna

står bredvid och spottar och svär

punk är hat

jag riktar min vrede mot allt

som förstör

som sockrar där det ska va salt

 

 

punk är skrik

de vanmäktigas frustration

punk är kamp

de ratades revolution

ingen tes

politisk ideologi

punk är hat

vad DU tycker

struntar jag i

 

 

LARZ GUSTAFSSON   17/8 2010

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 344 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-08-17 20:31



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Vad vet du om det, Sigmund?
2010-08-18

  Hawk
Fast du är inte punk!
2010-08-18

  Suzy med punkterna
Snyggt skrivet och med superba rim.
Punken för alltid i mitt hjärta
2010-08-18

  Teresia Ridell
Yes ! Å för alltid i mitt hjärta, hur mycket kärlek det än må bära. Väl printat min vän.
2010-08-18

  Anders Nordlander VIP
Jag vill att du stryker.... nej jag skojar bara... en alldeles förträfflig text!
2010-08-18

  Larz Gustafsson VIP
Right on, dude!
2010-08-17

  Larz Gustafsson VIP
INGEN censurerar min poesi. Kom ihåg det!
Punk är HAT!
Vidriga mainstreamtjafs.
2010-08-17

  karenina VIP
yess, punk är sannerligen attityd och fingret upp. gillar den där strofen om att den stör och trampar på tån, ja sannerligen. men... skulle vilja ta bort den där strofen med hat
2010-08-17

  Elaine.S VIP
Jag tycker du har skrivit en härlig kaxig dikt med mycket attityd i, den var bra!!
2010-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP