Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MEGALOMANIKERN

 

 

 

vem kan utrannasaka

mina innersta motiv?

vem vill leka Gud

botanisera i mitt liv?

saknar denne månne

meningsfulla tidsfördriv?

eller har han ett förkrympt

förvridet perspektiv?

 

vem vill ta den plats

som endast Skaparen kan ha

ta sig friheter som bara

Skaparen kan ta?

vem är så förmätet uppblåst

i sin idioti?

vem är det som lider

av sån megalomani?

 

 

LARZ GUSTAFSSON    17/3 2010








Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 274 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-08-18 14:43



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Sina innersta motiv är man inte alltid ens själv medveten om. Så mycket mindre då någon annan.
2010-08-18

  anits VIP
Mycket bra skrivna rader
ibland kan man undra
2010-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP