Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
grandpas lament


dawn

blekig halvig strokig
sned
fyraårig

sovig
morfindroppig

ögonhalvslutig

min stackars
stackars
dotters

barn




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-08-18 19:09



Bookmark and Share


  Christine Sabel
åhh, jag känner med dig...
2010-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP