Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DIVISION ROTENKOPF

dödsskalledivisionen

draperar sig i rött

samma andas barn när man

förvandlar surt till sött

hatet har ändrat skepnad

ormen har ömsat skinn

stormtruppen är beväpnad

den tar sig alltid in

korrekta mot suspekta

ett gatans parlament

historien går igen och

dess vingslag har vi känt

maskerade med fraser

drar huliganer fram

men vem representerar

ett folk av frejdad stam?

 

 

LARZ GUSTAFSSON  5/4 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 277 gånger
Publicerad 2010-08-21 18:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP