Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

AMANDA CENTERPROPAGANDA

grönt är skönt

och du är ljuvlig

ja, du intar mig totalt

fastän våra värdegrunder

skiljer sig fundamentalt

du kan aldrig få min röst men

du är underbar att se

jag kan bara drömma om det

där som skulle kunna ske

 

 

amanda

med din centerpropaganda

i mig kan aldrig

ditt budskap landa

det du förmedlar

är blott pastischer

men du ser bra ut

på valaffischer

 

 

gröna sköna lilla böna

flitig som ett honungsbi

inom mig barbaren stönar

det är svårt att låta bli

bitterljuva lilla duva

härliga pamflettnymfett

ska du bli den lilla tuva

som ska stjälpa hölasset?

 

skilda världar, skilda synsätt

ändå attraheras jag

attraktionen följer inte

huvudets och hjärnans lag

blickar skickar röda flygblad

inte av politisk sort

dina blickar verkar blyga

jag ser att du tittar bort

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    22/8 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 292 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-08-22 12:02



Bookmark and Share


  anits VIP
Vackert skrivna rader till någon
som är vacker
2010-08-22

  Larz Gustafsson VIP
Absolut INTE om henne utan om en gävletjej.
Tack i alla fall för kommentaren!
2010-08-22

  Mats Henricson
BRILJANT rimmat om Maudan (?) OM hon läste det här skulle hon väl ,nästan, bli lite "underlig i kroppen" ?
2010-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP